søndag 9. august 2009

Bedre tider kommer!

Er jeg tidenes dårligste blogger, hva kommer til hyppighet av nye poster? Ja, det er godt mulig. Men jeg er en travel dame, og den som venter på noe godt venter selvfølgelig ikke forjeves. Så her kommer noen smakebiter fra mitt spennende liv.

Tre ukers ferie på sørvestlandet i regn, vind og fjorten grader. Stadig titt på drømmehuset og samtaler med bank og megler. En bil som gikk adundas. Igjen. Det ene verkstedet som var åpent i Rogland i juli kunne ikke fikse problemet, men de kunne gjerne fikse noe annet for fem tusen kroner. Takk for det. Om to uker har vi igjen en midlertidig velfungerende renå laguna, og herregud som vi gleder oss...

Hjem til Strømmen og oversvømte planter på balkongen. Pakking, vasking, rydding og planlegging av et nytt liv. En tjukkas som setter seg opp, reiser seg opp og krabber litt rundt på matta si. Vi ber ham roe ned tempoet litt, men ser ikke ut som om han hører etter.

Bolla på tur i stua:


Sniker seg til en altfor sen cowboy-strekk:


Ser noe jeg vil ha:


"Pusser tenner":

1 kommentar:

  1. For et veloppdragent barn som sitter så pent i vasken. Og for en veloppdragen far som pusser sitt barns tenner. Familieidyll hele veien!

    SvarSlett